Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Ik help je graag met zoeken.

  Ik leg je graag uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

  Help mij kiezen

  Abraham Versiering 50 jaar

  Wordt jouw vader, oom, broer of man 50 jaar? Vier deze bijzondere mijlpaal met bijzondere Abraham feestversiering! De leukste feestversiering vind je bij de Feestartikelen Specialist! Toon meer

  Leeftijd

  Kleur

  Grootte ballon

  Cijfer

  Prijs

  -
  59 Producten

  luxe versiering 50 jaarabraham pop versieringverkeersbord versiering 50 jaar

  Abraham versiering bestellen bij Feestartikelen Specialist; dit zijn onze opties

  Staat er een 50e verjaardag op de planning van jouw opa, vader, broer of iemand anders die dicht bij je staat? Dan moet dat natuurlijk groots gevierd worden! Een Abrahamfeest is pas compleet met de bijpassende versiering van Feestartikelen Specialist. Speciaal voor Abraham hebben wij een passend thema met de leukste feestversiering in ons assortiment. Van Abraham pakketten tot aan diverse versiering. Alles wat jij nodig hebt voor een spetterend Abrahamfeest is bij ons onder één dak te vinden! 

  Abraham zien

  Wanneer een man de leeftijd van 50 bereikt, wordt vaak gezegd dat hij Abraham heeft gezien. Deze gezegde komt mogelijk uit de bijbel. Ach, waar het ook vandaan komt. Het is in elk geval weer een reden voor een leuk feestje! Wij van Feestartikelen Specialist houden wel van een goed feestje! Daarom vind je bij ons de leukste feestartikelen en producten om van elk feestje een succes te maken!

  Een Abraham surprise party

  Het leukste is natuurlijk om in het geheim een feestje te organiseren voor de jarige Abraham! Zo zal hij niet weten wat hem overkomt op het moment dat jullie allemaal “SURPRISE” roepen. Je hebt een tal van mogelijkheden om dit te doen. Denk dan bijvoorbeeld aan een zaaltje met de feestversiering van Feestartikelen Specialist. Blinddoek de jarige en neem hem mee naar de partybestemming! Zo kun je deze locatie tot in de puntjes verzorgen met de producten die wij aanbieden.

  Abraham feestversiering

  Wij hebben het grootste assortiment van Nederland als het gaat om het Abraham thema. We hebben de leukste vlaggetjes, ballonnen en slingers om het huis, de zaal of de tuin mee aan te kleden! Ook hebben we afzetlinten, spandoeken en mooie muurdecoratie! Zo hebben we twee thema’s als het gaat om Abraham versiering. We hebben de versiering in het thema verkeersborden met het getal 50 en de producten waar 50 op staat afgebeeld inclusief een grappige opa! Zo kun je deze twee thema’s natuurlijk ook met elkaar combineren om het zo groots mogelijk te vieren! Deze mijlpaal verdient het natuurlijk om gezien te worden en dan is extra veel feestversiering super leuk!

  Een Abraham opvulpop of opblaaspop

  Bij een Abraham feest mag een leuke pop natuurlijk niet ontbreken! Dat hoort er nu eenmaal bij. Gelukkig hebben wij zowel een opvulpop als een opblaaspop heel scherp voor je geprijsd in ons assortiment. Daarnaast hebben we ook nog leuke accessoires om deze mee aan te kleden. Denk dan aan:

  • Een Abraham masker,
  • Een Abraham hoed;
  • Een Abraham stropdas;
  • En een Abraham opblaasbare wandelstok

  Ook hebben wij deze in een compleet pakket verkrijgbaar! Dit is wel zo handig en extra voordelig geprijsd. Klik hier voor het complete Abraham opvulpop pakket. Kleed de pop vervolgens nog wel even aan met een leuke broek en trui om het af te maken! Het leukste is natuurlijk om kleren van de Abraham zelf te gebruiken.

                        

  Eenvoudig een Abraham feestpakket bestellen

  Dat we een groot assortiment met Abraham producten hebben, weten we. Dat jij misschien geen zin hebt om te zoeken naar de leukste producten, snappen we ook. Daarom hebben wij ook een compleet Abraham feestpakket voor je samengesteld! Dit is een handig feestpakket waar alle ingrediënten in zitten om een Abraham feestje tot in de puntjes aan te kleden! In het pakket zitten de volgende producten:

  • 1x Abraham servetten - 20 stuks
  • 1x Abraham Ballonnen 50 jaar - 8 stuks
  • 1x Abraham Slinger Rainbow - 4 meter
  • 1x Abraham vlaggenlijn rainbow - 10 meter
  • 1x Abraham Spandoek Rainbow - 180x40cm
  • 1xAbraham Markeerlint - 15 Meter
  • 1x Abraham Feestprikkers - 50 stuks
  • 1x Abraham Button LED - 1 stuk

  Dit pakket is superhandig en zo heb je in één keer alle producten in huis! Daarnaast is dit pakket ook weer zeer scherp geprijsd. Bestel jouw Abraham feestpakket hier.