Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Ik help je graag met zoeken.

   Ik leg je graag uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

   Help mij kiezen

   Argentinië versiering

   Argentijnse versiering voor het WK voetbal  bestellen bij Feestartikelen Specialist; dit zijn onze opties Het Zuid-Amerikaanse Argentinië heeft een voetbalteam dat vele internationale kampioenschappen heeft gewonnen. Argentinië is ook een van de 32 deelnemers aan het WK 2022. Voetbal werd al in 1867 geïntroduceerd in Argentinië. Niettemin vor Toon meer

   Kleur

   Grootte ballon

   Geslacht

   Prijs

   -
   5 Producten

   Argentijnse versiering voor het WK voetbal  bestellen bij Feestartikelen Specialist; dit zijn onze opties

   Het Zuid-Amerikaanse Argentinië heeft een voetbalteam dat vele internationale kampioenschappen heeft gewonnen. Argentinië is ook een van de 32 deelnemers aan het WK 2022. Voetbal werd al in 1867 geïntroduceerd in Argentinië. Niettemin vormde de Argentijnse natie zijn eerste nationale team in 1901. Sinds dat jaar heeft Argentinië veel vriendschappelijke wedstrijden gehouden. Argentinië speelt vaak tegen andere Zuid-Amerikaanse landen. De eerste interland van Argentinië is tegen Uruguay.

   Wil jij dit mooie land nou ook ondersteunen? Dat kan! Bijvoorbeeld met ons mooie lichtblauwe tafelkleed, of neem nou onze mooie witte ballonnen die je op kan hangen door je huis.