Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Ik help je graag met zoeken.

   Ik leg je graag uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

   Help mij kiezen

   Brazilië versiering

   Braziliaanse versiering voor het WK voetbal  bestellen bij Feestartikelen Specialist; dit zijn onze opties Brazilië is de vijfvoudig wereldkampioen voetbal en mag tijdens het WK 2022 proberen hun zesde titel te behalen. Met hun vijf titels zijn de Brazilianen recordhouder van het meest gewonnen WK’s. De Brazilianen kennen grote voetbalnamen Toon meer

   Kleur

   Prijs

   -
   2 Producten

   Braziliaanse versiering voor het WK voetbal  bestellen bij Feestartikelen Specialist; dit zijn onze opties

   Brazilië is de vijfvoudig wereldkampioen voetbal en mag tijdens het WK 2022 proberen hun zesde titel te behalen. Met hun vijf titels zijn de Brazilianen recordhouder van het meest gewonnen WK’s. De Brazilianen kennen grote voetbalnamen die uitkomen voor hun nationale voetbalteam. De voetbalploeg staat op dit moment nummer 1 van de FIFA wereldranglijst. Sinds jaar en dag staat Brazilië al in de top 10 van deze wereldranglijst voetbal, waarvan het merendeel de nummer 1 positie door Brazilië wordt ingenomen.

   Wil jij de Goddelijke Kanaries nou ondersteunen bij het halen van hun 6e titel? Dat kan met onze mooie donkergroene ballonnen waarmee jij je hele woning of straat mee vol kan hangen. Ook kan dat met onze supermooie gele slingers waarmee je de kleuren van de Braziliaanse vlag helemaal afmaakt. Ook kan je er tijdens het eten een geel feestje van maken met ons mooie gele tafelkleed.