Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Ik help je graag met zoeken.

   Ik leg je graag uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

   Help mij kiezen

   Senegal versiering

   Senegalese versiering voor het WK voetbal  bestellen bij Feestartikelen Specialist; dit zijn onze opties Het Senegalese voetbalelftal is een voorbeeld vol nieuwe spelers. Senegal won zelfs de laatste African Cup of Nations. De Senegalezen mogen zich dus de 2021 African Cup of Nations-kampioenen noemen. Een grote prestatie is al lang geleden. Naas Toon meer

   Kleur

   Grootte ballon

   Prijs

   -
   5 Producten

   Senegalese versiering voor het WK voetbal  bestellen bij Feestartikelen Specialist; dit zijn onze opties

   Het Senegalese voetbalelftal is een voorbeeld vol nieuwe spelers. Senegal won zelfs de laatste African Cup of Nations. De Senegalezen mogen zich dus de 2021 African Cup of Nations-kampioenen noemen. Een grote prestatie is al lang geleden. Naast deelname aan de Afrika Cup heeft Senegal meerdere malen deelgenomen aan de African Nations Championships. Hier gingen ze in 2009 met succes door naar de vierde ronde. Sindsdien is Senegal in 2011 ook met succes doorgestoten naar de groepsfase, maar werd toen uitgeschakeld.

   Wil je dit mooie land nou op weg helpen in het WK? Dat kan! Met onze mooie versieringen kan jij je woning of straat prachtig versieren. Kijk eens naar de mooie ballonnen set met de kleuren van de vlag. Wat ook leuk is om je kamer mooi te behangen met onze mooie groene vlaggenlijn, dat maakt voetbal kijken echt leuk.