Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Ik help je graag met zoeken.

   Ik leg je graag uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

   Help mij kiezen

   Franse versiering

   Franse versiering voor het WK voetbal  bestellen bij Feestartikelen Specialist; dit zijn onze opties Titelverdediger Frankrijk is de kwalificatieronde doorgekomen en kan zijn titel op het WK 2022 voetbal in Qatar gaan verdedigen. Het vorige WK, het WK 2018, vond plaats in Rusland. Frankrijk speelde daar de finale tegen Kroatië en werd wereldkamp Toon meer

   Kleur

   Grootte ballon

   Geslacht

   Prijs

   -
   8 Producten

   Franse versiering voor het WK voetbal  bestellen bij Feestartikelen Specialist; dit zijn onze opties

   Titelverdediger Frankrijk is de kwalificatieronde doorgekomen en kan zijn titel op het WK 2022 voetbal in Qatar gaan verdedigen. Het vorige WK, het WK 2018, vond plaats in Rusland. Frankrijk speelde daar de finale tegen Kroatië en werd wereldkampioen na een 4-2 eindstand. Deze WK finale vond plaats in Moskou. Het was niet de enige keer dat Frankrijk wereldkampioen voetbal is geworden. In 1998 was Frankrijk gastland voor de FIFA wereldkampioenschappen voetbal. Ook was dit het jaar waarin het Europese land hun allereerste WK titel op hun naam schreven. Frankrijk won de finale van Brazilië met 3-0.

   Omdat Frankrijk natuurlijk titelverdediger is gaan ze er dit jaar heel hard aan werken om die titel te behouden. Hierbij kunnen de Fransen altijd wel wat hulp gebruiken, kijk bijvoorbeeld is naar onze mooie vlaggenslingers of onze mooie gekleurde ballonnen.