Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Ik help je graag met zoeken.

   Ik leg je graag uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

   Help mij kiezen

   Mexico versiering

   Mexicaanse versiering voor het WK voetbal  bestellen bij Feestartikelen Specialist; dit zijn onze opties Het Mexicaanse voetbalteam dat het land vertegenwoordigt in internationale competities, Mexico doet nu ook mee aan het WK 2022. Mexico is een vaste deelnemer sinds het eerste WK. Tijdens het eerste WK in 1930 wisten ze zich te kwalificeren voo Toon meer

   Kleur

   Grootte ballon

   Geslacht

   Prijs

   -
   4 Producten

   Mexicaanse versiering voor het WK voetbal  bestellen bij Feestartikelen Specialist; dit zijn onze opties

   Het Mexicaanse voetbalteam dat het land vertegenwoordigt in internationale competities, Mexico doet nu ook mee aan het WK 2022. Mexico is een vaste deelnemer sinds het eerste WK. Tijdens het eerste WK in 1930 wisten ze zich te kwalificeren voor het hoofdevenement, maar ze kwamen niet verder dan de groepsfase. Sindsdien heeft Mexico aan bijna elk WK deelgenomen. Mexico heeft zich gekwalificeerd voor de gastheer van het WK 2026. Het Noord-Amerikaanse land heeft een lange historie met het WK en kan nu al uitkijken naar 2026.

   Mexico kan ook wel wat ondersteuning gebruiken bij het WK. Je kan supergoed laten zien wie je ondersteunt met onze mooie groene ballonnen, of met ons rode tafelkleed.