Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Ik help je graag met zoeken.

   Ik leg je graag uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

   Help mij kiezen

   Marokko versiering

   Marokkaanse versiering voor het WK voetbal  bestellen bij Feestartikelen Specialist; dit zijn onze opties Het Marokkaans voetbalelftal ook wel de Leeuwen van de Atlas genoemd, is een team van voetballers dat Marokko vertegenwoordigt in internationale wedstrijden zoals de kwalificatiewedstrijden voor het WK en de Afrika Cup. De FRMF werd in Toon meer

   Kleur

   Grootte ballon

   Prijs

   -
   5 Producten

   Marokkaanse versiering voor het WK voetbal  bestellen bij Feestartikelen Specialist; dit zijn onze opties

   Het Marokkaans voetbalelftal ook wel de Leeuwen van de Atlas genoemd, is een team van voetballers dat Marokko vertegenwoordigt in internationale wedstrijden zoals de kwalificatiewedstrijden voor het WK en de Afrika Cup. De FRMF werd in 1955 opgericht en is aangesloten bij de CAF en de FIFA sinds 1960.

   De ploeg speelt zijn thuiswedstrijden doorgaans in Casablanca, Rabat, Marrakesh, Agadir of Tanger, en behaalde in april 1998 met de 10e plaats zijn hoogste positie op de FIFA-wereldranglijst. Daarmee is Marokko na Nigeria in 1994, het tweede Afrikaanse land dat in de top tien zat. Marokko kwalificeerde zich in totaal zes keer voor het Wereldkampioenschap voetbal en bereikte op het WK van 1986 de achtste finale. Marokko kwalificeerde zich ook al zeventien keer voor de Afrika Cup en won de beker in 1976. Op de editie van 2004 verloor het de finale van gastland Tunesië.

   Wil jij nou mooie versieringen kopen om te laten zien welk land je ondersteunt? Kijk dan eens naar onze mooie producten op deze pagina.