Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Ik help je graag met zoeken.

   Ik leg je graag uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

   Help mij kiezen

   Engeland versiering

   Engelse versiering voor het WK voetbal  bestellen bij Feestartikelen Specialist; dit zijn onze opties Het nationale voetbalelftal Engeland is een van de vier nationale teams die het Verenigd Koninkrijk kent. De Engelsen zijn samen met Schotland het oudste voetbalteam van de wereld. Het eerste interland van Engeland vond plaats in 1872. De stand t Toon meer

   Kleur

   Grootte ballon

   Geslacht

   Prijs

   -
   4 Producten

   Engelse versiering voor het WK voetbal  bestellen bij Feestartikelen Specialist; dit zijn onze opties

   Het nationale voetbalelftal Engeland is een van de vier nationale teams die het Verenigd Koninkrijk kent. De Engelsen zijn samen met Schotland het oudste voetbalteam van de wereld. Het eerste interland van Engeland vond plaats in 1872. De stand tegen de Schotten bleef 0-0 tijdens deze voetbalwedstrijd. Na een reeks mislukte pogingen op het WK organiseerde Engeland zelf het WK in 1966. Het jaar waarin Engeland ook wereldkampioen werd. De WK finale die Engeland tegen Europees genoot Duitsland voetbalt. Ook wist het Engelse voetbalteam succes te boeken op het Europese kampioenschap. Nadat ze de eerste kwalificatierondes zijn doorgekomen in 1968, wist Engeland direct door te stomen naar de halve finales. Ze eindigen dit kampioenschap in de halve finale en worden derde van Europa.

   Wil je de Engelsmannen nou ondersteunen met onze mooie versieringen? Dan moet je eens kijken naar onze mooie witte ballonnen of onze mooie rode slingers. Voor tijdens het eten hebben we ook mooie rode servetten.