Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Ilse - Woensdag 3 Mei 2023

   Hoe maak je een sfeervolle tafeldecoratie? Met deze 4 tafeldecoratie ideeën maak jij de blits!

   Komen er binnenkort eters langs? Dan wil je uiteraard zorgen voor een mooi gedekte tafel. Maar hoe doe je dat? In dit artikel delen we onze beste tafeldecoratie tips om ervoor te zorgen dat jouw feesttafel er gastvrij en mooi gedecoreerd uitziet. En natuurlijk vind je in ons assortiment aan feestartikelen ook de meest mooie tafeldecoratie voor jouw event, ook in de meest populaire thema’s! 

   1. De tafel dekken

   Zorg ervoor dat je je tafel mooi dekt met een tafelkleed. Voor een klein gezelschap kun je je mooiste tafellinnen uit de kast halen, want dit doet een grote bijdrage aan de sfeer. Ook een tafelloper of passende placemat is geschikt wanneer je geen tafelkleed in huis hebt. En komt er een grote groep, of is er kans op veel knoeien? Dan hebben wij perfecte feest-tafelkleden en tafellopers in ons assortiment, die je heel makkelijk kunt afnemen of die je na afloop in de prullenbak kunt doen. 

   2. Persoonlijke aanpak

   Het is voor je gasten heel bijzonder om ontvangen te worden en direct te zien dat er persoonlijke aandacht is geweest voor iedereen. Dat doe je natuurlijk met persoonlijke naamkaartjes! Doe je het budget-proof, dan kun je deze kaartjes zelf maken. Maar je kunt ze ook laten drukken op mooi papier met een chic lettertype. 

   3. Feestelijke aankleding

   Geef je tafel een feestelijke tint door er, voordat je hem dekt, eerst confetti overheen te gooien. Die kan in kleur passen bij het thema, of een neutrale tint zoals wit met goud of zilver. Perfect voor de kerstdagen. Natuurlijk kun je, in het geval van een feestelijke carnaval bijeenkomst, ook confetti in alle kleuren rondstrooien en serpentines over de tafel draperen. Alaaf! 

   4. De rest van de ruimte

   Vergeet naast de tafel ook de rest van de ruimte niet! Kies bijvoorbeeld voor zwevende ballonnen boven de tafel, of hang kleurrijke slingers op die aansluiten bij het thema van de avond. Zo komen je gasten binnen in een ruimte die helemaal afgestemd is op de feestelijkheden! 

   Tafeldecoratie ideeën

   Ben je op zoek naar meer tafeldecoratie ideeën voor jouw feestelijke gelegenheid? Onze experts staan natuurlijk voor je klaar om je te adviseren. Zij kennen ons assortiment van onder tot boven en weten precies waar je dat beetje extra vandaan kunt toveren voor jouw event. Neem vooral contactmet ons op voor meer informatie!

   News & updates

   Recente artikelen