Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Wilfred - Woensdag 17 Augustus 2022

   5 tips voor het organiseren van een Disney thema feest

   Als je een vleugje magie aan je volgende feest wilt toevoegen, waarom probeer je dan niet een Disney thema? Een feestelijke manier om je verjaardag, feestdag of gewoon een andere speciale gebeurtenis te vieren. En… een Disney themafeest is natuurlijk niet compleet zonder spelletjes, knutselwerkjes en natuurlijk veel Disney-thema hapjes en drankjes. Maar waar moet je nu nog meer op letten bij het regelen van je eigen feestje? In dit artikel geven we je wat tips zodat je er zeker van kunt zijn dat je feest een succes wordt. Laten we aan de slag gaan!

   1. Kies een middelpunt

   Of het nu Mickey Mouse is, Elsa uit Frozen of een ander geliefd personage, zorg ervoor dat je feest een sterk centraal middelpunt heeft bij je eigen Disney thema feest. Dit zal helpen de sfeer voor het feestje te zetten en ervoor zorgen dat al je versieringen en activiteiten bij het thema passen. Ga jij bijvoorbeeld voor een Disney prinsessen feest? Dan kun je de ruimte versieren als een kasteel en zullen alle kinderen verkleed komen als hun favoriete Disney prins of prinses.

   2. Verstuur uitnodigingen die bij het thema passen

   Je kunt online of in de meeste feestwinkels uitnodigingen met Disney-thema vinden. Je kunt ook creatief zijn en je eigen uitnodigingen maken met papier, stiften en andere knutselbenodigdheden. Laat je creativiteit de vrije loop!

   3. Versier de ruimte met het thema

   Als je weinig tijd of budget hebt, kan het al een groot verschil maken als je gewoon wat Disney posters rond de ruimte hangt. Wanneer je een Disney prinsessen feest geeft en het groots wilt aanpakken, dan kun je ook bijvoorbeeld een levensgrote replica van het kasteel van Assepoester maken, of kies evoor om de muren te bedekken met afbeeldingen van Mickey Mouse wanneer Mickey jouw middelpunt is. En vergeet niet: je kunt ook veel goedkope feestartikelen online vinden.

   4. Zorg dat het eten bij het thema past

   Een feestje is natuurlijk niet compleet zonder…heerlijke snacks! Als je moeite hebt om op ideeën te komen, levert een snelle zoektocht op Google veel resultaten op. Er zijn heel veel lekkere recepten voor cupcakes, koekjes en andere lekkernijen met Disney-thema die zeker bij je gasten in de smaak zullen vallen.

   5. Plan leuke activiteiten die bij het thema passen

   Niets is leuker dan de avond volproppen met de leukste spelletjes. Hints is altijd een klassiek gezelschapsspel, maar je kunt er een Disney draai aan geven door de gasten scènes uit hun favoriete films te laten naspelen. Andere populaire opties zijn ‘speld de staart op Mickey Mouse’ en stoelendans op Disney liedjes.

   Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met de organisatie van je eigen feest met Disney thema! Op deze pagina vind je al een aantal leuke Disney Feestartikelen. En als je hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag om van je feest een magische ervaring te maken die de gasten zich nog jaren zullen herinneren.

   News & updates

   Recente artikelen