Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Angel - Maandag 14 September 2020

   De top 10 leukste verkleedfeestjes op een rij!

   1. Kasteel feest

   Wie wilt er nu niet een super gaaf kasteel feest! Je verkleed je voor één dag als de mooiste prins of prinses of koning en koningin. Hierbij kan je denken aan mooie jurken, make-up of schmink en voor de jongens en mannen een mooi pak net als een echte koning. Natuurlijk moet je de bijpassende accessoires zoals kettingen, oorbellen, een tiara niet vergeten. Maak jouw themafeest af met  prinsessen versiering en al jouw gasten wanen zich in de geschiedenis!

    

   2. Superheldenfeest

   Is jouw kind fan van een typische superheld?! Van Spiderman, Paw Patrol tot de Minionsn nog veel meer! Feestjes met een superhelden thema kan je zowel voor kinderen als volwassenen organiseren. Wie houdt er nou niet van verkleden?! Met de Spiderman versiering maak je de aankleding van het feestje nog veel leuker!

    

   3. Dinsey’s Frozen

   Is jouw zoon of dochter nou helemaal gek van Frozen of helemaal weg van de winter? Geef dan een Frozen feest! Zo kan je iedereen bijvoorbeeld laten verkleden als Elsa, Anna, Christof, Sven of Olaf! Voor de kinderen is het natuurlijk leuk om als de Frozen characters te gaan en de bijpassende Frozen versiering past uitstekend bij het thema!

    

   4. Paw Patrol feest

   Is jouw zoontje of dochtertje helemaal weg van Paw Partol? Rider en zijn crew zorgen er elke dag voor dat kinderen een leuke en leerzame tijd hebben. Jouw kind binnenkort jarig? Zorg dan voor de leukste Paw Patrol versiering! Hiermee maak je het feest nog leuker en gezelliger, want zonder feest versiering kan het feest natuurlijk niet beginnen! Hiermee bezorg je hen en jezelf een onvergetelijke dag met een geweldig feest en de allerleukste feest versiering.

    

   5. Back to the 80’s

   Zelf een feest organiseren? Dat kan natuurlijk ook in een leuk thema! Met Back to the 80’s als themafeest kunnen je gasten zich verkleden in de meest gekke kleuren en met de leukste accessoires. Denk dan bijvoorbeeld aan beenwarmers, een gouden ketting, trainingspak, net panties en dat allemaal in het opvallende neon. Daarnaast mag de schmink, glowsticks, zweetbandjes en de glitterhoeden natuurlijk niet ontbreken! Zo kan je alles uit de kast trekken. Ook is het leuk om je juist te kleden als jouw favoriete jeugd iconen zoals Madonna, Michael Jackson of Ruud Gullit. Natuurlijk met neon versieringen decoraties en led ballonnen is echt super leuk.

    

   6. Proud2befout

   Bij een Proud2befout feest is alles goed zolang het maar fout is. Dit betekent dat je de gekste kleding uit de kast mag trekken en jij je lekker gek mag gedragen. Hierbij kan je wederom denken aan neon versieringen of de gekste pruiken. Bij dit thema is alles goed en niks is fout genoeg! Uiteraard mag ook bij dit thema de versiering niet ontbreken!

    

   7. Karaoke night

   Karaoke night bestaat voornamelijk uit het zingen van jouw favoriete liedjes en dan ook lekker uit volle borst alsof niemand meeluistert. Hierbij maakt het niet uit of je goed of vals zingt! Hoe meer mensen zingen, hoe meer plezier er gemaakt wordt!  Bij dit thema kun jij je dan ook verkleden als jouw favoriete zanger of zangeres. Super leuk toch! Met de juiste feest assessoires ben jij er helemaal klaar voor en met een party popper knal je het feest binnen! De kleurrijke versieringen zorgen ervoor dat je gelijk in een goede stemming terechtkomt bij het arriveren op het feest. Zorg ervoor dat je een microfoon hebt en een muziek lijst en dan kan het niet mis gaan!

    

   8. Disco fever

   Heb je wel zin in een dans feest? Dan is een disco fever themafeest echt iets voor jou! Hier kan je helemaal los gaan op te gekke disco muziek. Met de leukst verkleedkleding en neon versieringen zie jij er helemaal te gek uit! Door de vele kleuren te combineren kom je gelijk in een disco sfeer. Ook een afro pruik past er helemaal bij.

    

   9. High school stereotypes

   Hierbij kan je je verkleden als dat je vroeger deed of juist zoals je ouders zich kleden. Hoe leuk is het om de oude kleren van je ouders te dragen of om zelf je oude kleding uit de kast te halen. Kleed je aan met bretels, een leuke bril en nog meer leuke assesoires. Altijd al een cheerleader willen zijn? Dan is dit je kans om dat te kunnen zijn. Met de juiste accessoires en make-up erbij en je ziet er echt uit als een cheerleader. Ben jij nou echt een Queen B? Trek dan de mooiste jurk aan met een tiara, daarnaast nog mooie hakken en make-up en je ziet er prachtig uit. Ben je nou met een groepje meiden en/of jongens? Ga dan als een populair groepje naar het feest en spreek af wat jullie aantrekken. Ben je nou echt een sport lief hebber verkleed je dan als een sporter. Hierbij denk je aan een groot sport vest en een lekker wijde broek, of gewoon een voetbal tenue .

    

   10. Hawaii feest

   Hoe leuk is het om een tropisch feest te geven?! Het maakt dan ook niks uit of je in de zomer of in de winter jarig bent. Je kan in de zomer het buiten vieren en in de winter doe je het gewoon binnen. De leuke flamingo versiering, een opblaasbare palmboom of een opblaasbare flamingo gaan goed samen. Daarnaast nog leuke vlaggetjes, bortjes, bekers en nog veel meer. Met deze versieringen is het feest helemaal compleet.

   Staat het soort versiering die jij zoekt er niet bij? Wij hebben nog veel meer leuke versieringen. Heb je nog vragen bel of chat gerust want we beantwoorden ze graag!

   News & updates

   Recente artikelen