Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Woensdag 21 November 2018

   Een gender reveal party organiseren? 3 tips

   1. Nodig uit wie je wil

   Een van de eerste tips wanneer je een gender reveal party organiseert, is: nodig uit wie jij en je partner willen dat er aanwezig zijn op het moment dat jullie het geslacht van jullie toekomstige kleine gaan onthullen. In tegenstelling tot bij een babyshower, zijn bij een gender reveal party beide aanstaande ouders aanwezig. Waar een babyshower veelal een verrassing is, is een gender reveal party dat niet en wordt dit feest door beide ouders georganiseerd. Voor wat betreft uitnodigingen, wordt er meestal voor gekozen die mensen uit te nodigen die het dichtst bij hen staan. Je kunt hierbij denken aan familie en beste vrienden. Maar jullie kunnen natuurlijk ook jullie beide collega’s en buren uitnodigen. Wie jullie willen. Het is tenslotte jullie feest.

   2. Bestel een bijzondere taart

   Het bekendmaken van het geslacht van het ongeboren kind wordt vaak gedaan door middel van een bijzondere taart. Aan de buitenkant ziet deze taart er normaal uit, maar wanneer deze tijdens de gender reveal party aangesneden wordt, wordt de vulling van de taart zichtbaar. En het is precies dié vulling die het geslacht van de baby verklapt. Vanzelfsprekend is de vulling roze wanneer de toekomstige kleine een meisje is en blauw in het geval van een jongetje. Maar hoe bestel je zo’n bijzondere taart? Dat hangt er vanaf of jullie wel of nog niet het geslacht van de baby (willen) weten. Willen jullie jezelf ook laten verrassen, dan kun je het geslacht bij de twintigwekenecho (of de geslachtsbepalende echo) laten opschrijven. Niet stiekem spieken! Geef dit vervolgens aan de bakker en deze zal een geglazuurde taart met een roze of een blauwe vulling voor jullie gaan maken.

   Neem ook een kijkje in ons gender reveal assortiment! Hier vind je allerlei leuke versieringen voor jouw gender reveal!

   3. Gender reveal ballonnen en andere feestartikelen

   Een andere optie voor het onthullen van het geslacht van het ongeboren kind, is het laten knappen van ballonnen. Ja heus, er bestaat gender reveal versiering zoals zogenaamde gender reveal ballonnen. Deze zijn er in verschillende maten: kleine ballonnen (geef bijvoorbeeld elke genodigde er een) of hele grote ballonnen. In de gender reveal ballonnen zit – afhankelijk van het geslacht van de baby – roze of blauwe confetti. Wanneer je deze laat knappen, is het geslacht in één knap en klap bekend én heb je overal confetti. Dat wel.

   Heb je een vraag over onze gender reveal versiering, of over andere producten uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen jouw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Je kunt van ons binnen 48 uur een antwoord verwachten.

   News & updates

   Recente artikelen