Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Woensdag 19 December 2018

   Organiseer jij binnenkort een baby shower? 4 leuke ideeën!

   1. Hapjes en baby shower versiering

   Een passende, leuke aankleding en lekkere hapjes zijn vaste onderdelen van iedere baby shower. Blauwe ballonnen of roze ballonen, mooi servies, schalen vol hapjes en een baby shower taart: baby shower versiering hoort er helemaal bij. Feestwinkels hebben gelukkig vaak een ruim assortiment aan passende decoratie, meestal voor een schappelijk prijsje. Ook is het leuk om zelf een slinger van slabbetjes, rompertjes of babyfoto’s van de zwangere dame in kwestie te maken. Om daarnaast een goed gevulde tafel te creëren, kun je natuurlijk een goede cateraar inhuren. Wil je het wat eenvoudiger en goedkoper houden? Online zijn er tal van makkelijke recepten te vinden, waarmee je zelf lekkere hapjes kunt maken. Bovendien is die voorbereiding met alle vriendinnen samen, meestal erg gezellig!

   2. Alcoholvrije cocktails

   Als zwangere vrouw mag je 9 maanden lang geen druppel alcohol drinken. Voor sommige vrouwen geen enkel probleem, maar voor vele is het stiekem toch een beetje afzien. Na maanden van water en appelsap, is het op een feestje wel zo leuk om iets bijzonders mee te kunnen drinken. Alcoholvrije cocktails zijn dan een perfect alternatief. Zo heb je heerlijke virgin bosbessen mojito’s en zijn er recepten voor alcoholvrije bloody mary’s die net zo lekker smaken als het origineel!

   3. Leuke baby shower spelletjes

   Een baby shower is eigenlijk niet compleet, zonder leuke spelletjes. Er zijn er een hoop te verzinnen, van superflauw tot een beetje op het randje. Het is daarom wel belangrijk, dat iemand die de zwangere dame goed kent de spelletjes kiest. Ze moet er immers wel echt om kunnen lachen! De klassieker ‘baby namen raden’, valt eigenlijk altijd wel in de smaak. Andere mogelijkheden zijn babyfoto’s raden, een baby quiz en items raden. Bij dit laatste spelletje doe je allerlei kleinigheidjes in een mand en laat je de zwangere grabbelen en raden wat het is. Dit is gelijk een leuke manier om enkele cadeautjes voor de baby te geven!

   4. Een blijvende herinnering

   Een baby shower is een memorabel moment, waarbij je met een hoop geliefden iets heel bijzonders viert. Niets is leuker voor de zwangere, dan dit moment voor altijd vastleggen. Niet digitaal, maar met een heuse polaroidcamera. De foto’s die gedurende dag genomen worden, plak je meteen in een leuk fotoboek. Zo creëer je een fantastisch cadeau om deze bijzondere dag mee af te sluiten!

   Organiseer jij binnenkort een baby shower en wil je deze opleuken met passende versieringen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste decoratie!

   News & updates

   Recente artikelen