Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Woensdag 18 September 2019

   Sweet sixteen ideeën nodig? 3x inspiratie voor een onvergetelijke Sweet 16!

   Een sweet sixteen organiseren in thema

   Door je feestje een thema te geven, wordt deze al snel specialer. Kies bijvoorbeeld voor je favoriete land, een bepaald seizoen, personages uit je lievelingsfilm, een kleur, gemaskerd bal, 20’s t/m 90’s thema en ga zo maar door. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten bij het kiezen van een thema. Zorg ervoor dat al je gasten op de hoogte zijn van het thema zodat iedereen een leuke outfit kan regelen. Stuur de uitnodigingen op tijd de deur uit zodat jouw gasten genoeg tijd hebben om een toffe en originele outfit samen te stellen voor jouw themafeest. Je kunt de uitnodiging natuurlijk verzenden per app of social media, maar voor deze speciale gelegenheid kun je ook overwegen om een papieren uitnodiging op te sturen.

   Kies de juiste locatie en versier deze met sweet sixteen versiering

   Je kunt je sweet sixteen feestje thuis vieren, als je ouders dat goed vinden en er voldoende ruimte is in huis of in de tuin. Ook is het mogelijk om een zaaltje te huren dat je zelf leuk aan kunt kleden met feestartikelen zoals ballonnen, slingers, lampionnen, confetti en ga zo maar door. Kies voor leuke aankleding die past bij het thema dat je aan jouw sweet sixteen gehangen hebt.

   Organiseer leuke activiteiten

   Wil jij alleen maar dansen tijdens je feest of lijkt het je ook leuk om wat activiteiten te hebben? Regel bijvoorbeeld een karaokeset zodat je in teams met jouw vrienden en vriendinnen kunt meezingen met je favoriete artiest. Een ander hilarische activiteit is het gezelschapsspel feestbingo. Geef iedereen bij binnenkomst een bingokaart en zet een pot met nummertjes tot en met 90 bij de tafel met drankjes en hapjes. Iedere keer dat iemand een versnapering pakt moet hij of zij een nummertje uit de pot trekken en deze hardop voorlezen. Degene die het eerst BINGO heeft roept ….’bingo’ en krijgt een leuke prijs.

   Bestel versiering voor jouw sweet sixteen online!

   Het vinden van de perfecte feestartikelen voor jouw feest kan een flink karwei lijken, maar niets is minder waar. Bekijk de goedkope sweet sixteen versiering waarmee de aankleding van jouw grote verjaardagsfeest een fluitje van een cent wordt. De artikelen zijn ingedeeld in handige categorieën en als je voor 16:00 jouw bestelling plaatst, heb je deze de volgende dag al in huis.

   Neem gerust contact op als je vragen hebt over de producten of meer wilt weten over de aankleding of organisatie van jouw feest. Wij beantwoorden je vragen graag.

   News & updates

   Recente artikelen